趙先生がIrazu ProjectのCDRに参加しました。

Irazu Projectとはコスタリカ工科大学が設計・開発・製作を行っている1Uのキューブサットで2017年8月の打ち上げを目指しています。

宇宙環境技術ラボラトリーはこの衛星の安全審査や宇宙環境試験等をサポートしていく予定です。

Prof. Mengu Cho participated in the CDR of the Irazu Project.

This project is conducted by TEC (Costa Rica Institute of Technology).

TEC is responsible for the design, development, and fabrication of this 1U cubesat.

It will launch around August of 2017.

Safety tests and environmental tests will be carried out at LaSEINE.